Over de winkel
In de winkel kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen. Wij zijn dealer van GAZELLE, GIANT, BSP, PEGASUS, KALKHOFF  en UNION. Echter kunnen wij ieder ander merk ook leveren, denk aan SPARTA , BATAVUS , CORTINA etc. Voor een betaalbare kinderfiets bent u bij ons ook aan het juiste adres, zoals een NOXON . Ook verkopen wij diverse fietsaccessoires zoals dubbele en enkele fietstassen, regenkleding, kinderzitjes enz.
Voor een nieuwe fiets met trapondersteuning kunt u bij ons terecht voor de volgende merken: GAZELLE, GIANT, PEGASUS ,BSP, KALKHOFFen  UNION maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht
Ook voor reparatie aan een batavus, sparta en koga en alle fietsen met BOSCH en met SHIMANO trapondersteuning kunt u bij ons terecht.

Voor mensen met zadelklachten die een speciaal zadel willen, hebben wij een meetinstrument, de zogenaamde POPOmeter, waarmee wij d.m.v. een eenvoudige meting van het bekken een zadel op maat kunnen aanmeten, om zadelpijn te kunnen voorkomen. Ook bij specifieke klachten, b.v. prostaatklachten, kunnen wij middels deze meting advies geven over het meest geschikte zadel. Bij de link SQ LAB kunt u hier meer over lezen.

Bij ons staat service voorop. Vandaar dat u bij aankoop van een nieuwe fiets twee gratis servicebeurten aangeboden krijgt, 2 maanden en 6 maanden na aankoop. Voor diverse fietsen met trapondersteuning, zoals Gazelle, Sparta, Batavus en Koga hebben wij ook een update van de software beschikbaar.

Voor reparatie en onderhoud van uw fiets kunt u terecht in de werkplaats.